Plaćanje - DIVIANA COSMETICS Web Shop
Više od 5000 proizvoda!   Besplatna dostava za kupnju preko 300Kn! 

Možete odabrati tri načina plaćanja:

1. Plaćanje kreditnom karticom

Nudimo Vam mogućnost plaćanja s kreditnim/debitnim karticama: American Express, MasterCard®, Maestro®, Visa, Diners ili jednostavnom uplatom po ponudi. 


Mogućnost obročnog plaćanja bez naknada i kamata za American Express i Diners kreditne kartice:

Iznosi – Broj rata

  • Od 500 kn do 999 kn – 2 rate
  • Od 1000 kn do 1999 kn – 3 rate
  • Od 2000 kn do 2999 kn – 4 rate
  • Više od 3000 kn – 6 rata


Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica se odvija putem T-Com PayWay sustava.

T-Com PayWay sustav automatski šalje poruku na Vaš e-mail o autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos.

Važna napomena: Vaša kartica u tom trenutku još nije terećena za navedni iznos. Vaš mogući trošak je najavljen (rezerviran), a kartica će biti terećena tek kada naši djelatnici utvrde da li je sva naručena roba stvarno raspoloživa za isporuku. Ukoliko nije naši djelatnici će provesti djelomično terećenje ili otkazati Vašu narudžbu te Vas o tome obavijestiti.

(Plaćanje je omogućeno i putem servisa PayPal uz konverziju Kune u Euro prema tečaju koji je naveden na stranici u trenutku plaćanja.)


2. Plaćanje po predračunu (bankovni transfer)

Ukoliko se odlučite za ovu opciju, naši djelatnici će na Vašu e-mail adresu poslati ponudu / predračun za naručenu robu.Prema toj ponudi / predračunu vršite uplatu putem bankovnog transfera na način koji Vama najviše odgovara (npr. internet bankarstvo, uplata u banci i slično).

Važna napomena: Robu ćemo smatrati plaćenom i spremnom za isporuku tek kada uplaćeni iznos stigne na naš račun. Molimo uzmite u obzir da to vrijeme ovisi o pojedinoj banci i njenom poslovanju.


3. Gotovinska uplata u trgovini DIVIANA COSMETICS

Naručenu robu je moguće platiti i u našoj trgovini DIVIANA COSMETICS u Rijeci, Tower Centar, J. P. Kamova 81, 2.kat, radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 15h.


4. Plaćanje pouzećem

Naručenu robu možete platiti i dostavljaču kad Vam doveze artikle na kućnu adresu. Većina dostavnih službi prima gotovinu, stoga pripremite adekvatni iznos na dan kad očekujete dostavu.

GDJE SMO?